woensdag 16 december 2020

Publicatiedatum en Cover van onze roman zijn bekend!

"Win Win Win" heet de roman die Lans Bovenberg, Manon Blanke en ik (onder mijn internationale schrijversnaam "Daniel Bernardus") hebben geschreven. Het is nu bekend dat hij uitkomt op 8 Januari! De cover is nu ook bekend, die is hieronder te zien!


"Win, Win, Win" vertelt het verhaal van Mirjam, een ambitieuze studente die essentiële keuzes voor haar toekomst moet maken. Ze vecht om haar moeders controle te weerstaan en meerdere opties te combineren. Toch accepteert ze op het laatste moment ook een uitnodiging om mee te doen aan een prestigieuze business wedstrijd. Twee andere studenten doen ook mee - ze had nooit gedacht dat haar team zo'n obstakel zou worden. Het team kiest ervoor om tijdens de wedstrijd economie vanuit een relationele hoek te herdenken. Maar zodra alles start moet Mirjam een manier vinden om in de praktijk te brengen wat ze in theorie heeft geleerd. Zeker, haar briljante plan laat zien dat geld en relaties samen kunnen gaan - maar als ze geen manier kan vinden om met haar collega’s samen te werken, valt haar team uit elkaar en verliest ze de mogelijkheid haar droom te volgen.

Dit boek zal je helpen ontdekken:
  • Hoe radicaal verschillende houdingen ten opzichte van het leven, communcatie, en samenwerking er uit kunnen zien
  • Een spiegel voor onze eigen manier van omgaan met anderen die niet altijd comfortable, maar wel inspirerend en uiteindelijk zeer de moeite waard
  • Een bron van diepe gesprekken die mensen kan helpen
Dit boek samen lezen of cadeau doen toont waardering en vertrouwen. Door dit boek samen te bespreken kun je obstakels in de samenwerking identificeren en oplossen. Als je vertrouwen wilt bouwen om je heen, kan dit boek je helpen dat een realiteit te maken.

De roman is geschreven in het Engels. Klik hier en bestel nu voor via de website van de uitgever, Amsterdam University Press: 
https://www.aup.nl/en/book/9789463723268/win-win-win.Verder op mijn website:
Blog 
Relax
Relate
Reflect
Wie ben ik?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten