woensdag 17 januari 2018

Moge Pedro Ballester in vrede rusten


Opus Dei - “I have never been happier”Deze zomer had ik het voorrecht een zomercursus bij te wonen waar Pedro Ballester, een jongeman van 21 uit Engeland die deze week overleden is, ook bij was. Hij was al ernstig ziek, hij had botkanker, maar het bijzondere was hoe hij zijn ziekte, ondanks dat hij er duidelijk veel last van had, niet al te belangrijk vond. Toen ik hem op ging zoeken op zijn kamer, stelde hij me allerlei vragen over mijn achtergrond en hoe het met me ging. Het was ook mooi om te zien hoe de mensen die met hem mee kwamen voor hem zorgden.Gisteren is dit artikel over Pedro verschenen. Het is de moeite waard om te lezen. Hij is een inspirerend persoon. Laten we bidden voor zijn zielerust (al betwijfel ik zeer of hij het nodig heeft, het blijft goed om dat te doen) en hem vragen om voor ons te bidden.

Verder op mijn website:
Blog 
Relax
Relate
Reflect
Wie ben ik?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten